|
zeus
کاربر اصلی

وضعيت: آ��لاين 9 خرداد ماه ، 1391 تعداد ارسالها: 5604 امتياز: 60957 تشکر کرده: 672 تشکر شده 720 بار در 440 پست
محل سكونت: بــــابـــــــــــــل
|
ارسال شده در: دوشنبه، 5 تير ماه ، 1391 13:18:22 موضوع مطلب: علی بیاتی |
|
|
نام : علی
نام خانوادگی : بیاتی
بیوگرافی :
علی متولد 14 خرداد 1364 در تهران فرزند دوم خانواده,تحصیل کرده رشته موسیقی گرایش ساز جهانی است
او از خردسالی به موسیقی علاقه داشته..که این علاقه در دوران نوجوانی و در سن 13 سالگی بیشتر هم شد .
داستان اشنایی و علاقمند شدنش به موسیقی خیلی جالب و خواندنی است .
جالب است که بدانید خودش علت علاقمند شدنش به موسیقی را به شنیدن یک اهنگ مدیون هست و میگوید تا قبل از آن علاقه خاصی به موسیقی نداشتم شنیدن آن اهنگ باعث شد من به سمت موسیقی کشیده شوم ,
یک روز یک نوار کاست دستم رسید که الان یادم نیست از کجا اوردمش... وقتی تو ضبط گذاشتم و شروع کرد به خوندن بعد شنیدن چند تا اهنگ یه اهنگ پخش شد که توجه منو به خودش جلب کرد .
هنوزم که گوش میدمش مثل همون روزا مو به تنم سیخ میشه هر لحظه تو سرم بود خیلی دوست داشتم بدونم با چی این اهنگو ساختن.
بعد از کلی پرس و جو فهمیدم که صدایی که منو جذب کرده گیتاره و اهنگم یکی از کارای متالیکا بود به اسم NOTHING ELSE MATERS
تصمیم گرفتم یه گیتار بخرم و این اهنگو یاد بگیرم البته چون کلاس نمیرفتم سخت بود اون زمان هم متد های اموزشی کم بود ولی گیتار رو بدون
داشتن استاد شروع کردم ویاد گرفتم ودر دانشگاه اکادمیک این قضیه ادامه پیدا کرد.
او بعد از گذراندن دوران دبیرستان در رشته عمران آغاز به تحصیل کرده اما به گفته خودش به دلیل مشکلاتی خاص از این رشته انصراف داده ولی بعد از بهتر شدن شرایط ...موسیقی را به صورت سطحی و تئوری فرا میگیرد.
ساز گیتار ساز تخصصی اوست.
تنها البومی که از او پخش شده البومه پایان من میباشد که قرار بود تعدادی از اهنگای این البوم و چند اهنگه دیگر در قالب یک البوم به صورت مجاز پخش شود ولی با لو رفتن تعدادی ترک ها که ماکت بود
و به عنوان تست خونده شده بودن که کیفیت خیلی پائینی هم داشتن و برخی مسائل دیگه این اتفاق هیچوقت نیفتاد اما پخش این ترک ها بااسم البوم تیغ از سوی سایت ها باعث شد تا همه تیغ رو البومه رسمی علی بیاتی بدانند
در صورتی که این مجموعه تعدادی کار ماکت بود که به عنوان نمونه اماده شده بود تا ترک هایی از این مجموعه برای البوم مجاز از طرف تهیه کننده انتخاب شود.
البوم پایان من که تنها اثر رسمی پخش شده از علی میباشد 14 ترک داشت که اهنگسازی,تنظیم,اشعار و نوازندگیه گیتار
رو خود علی انجام داده بود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ _________________ از اولش عشق منم معلوم بود غم بود
زندگی مثل عذابی پر از دردو غم واسم
بود,توام خط زدی دورمو ولی عیبی نداره
عشقم کاری میکنه ک چشات تو تنهایی ببا |
|